Klik op de foto van het evenement voor de fotoreportage

Natte meeting 23 – 24 – 25 augustus 2019 bij Watersport Vereniging Amsterdam

Met 33 deelnemers was het een zeer geslaagde meeting. Het weer werkte ook reusachtig mee. Zaterdag was er een leuk uitje: een rit in een ouderwetse tram naar het Haarlemmermeer station en een verzameling oude trams. 

Natte meeting jubileum 24 – 25 – 26 augustus 2018 op recreatiecentrum de Kluft te Ossenzijl

Met 63 deelnemers was het een zeer goed bezochte meeting maar wat wil je ook met een jubileum jaar en wel ons 20-jarig bestaan en het aftreden van de voorzitter Vera Hartog en ons algemeen bestuurslid Wim Hoemoedt.

 

Voorjaarsmeeting 17 maart 2018 te Hattum

Met 34 deelnemers was het een beetje tegenvallend maar wel weer heel gezellig.
Een ijskoude wind, net boven nul, bracht ons op zaterdag 17 maart naar het prachtige plaatsje Hattem alwaar we de leden van de POC zouden ontmoeten voor alweer een gezellige dag. We waren redelijk vroeg maar werden allerhartelijkst verwelkomd in de banketafdeling van het Bakkerijmuseum. Binnen de kortste tijd hadden we een lekker kopje koffie voor ons staan en geleidelijk kwam de rest van de leden binnendruppelen.
Toen iedereen koffie met een heerlijke grote krakeling voor zich had werden we welkom geheten door onze voorzitter Vera.
Na de koffie werden we meegenomen naar een theaterachtige afdeling in het museum alwaar we werden verrast op een geweldige sketch door een van de medewerkers/bakkers genaamd Fred over wat je allemaal met deeg kunt doen. Het thema was duidelijk: brood in de oudheid en welke betekenis brood had in het dagelijkse leven. Wat was Fred vermakelijk geweldig, wat wij gelachen hebben, met dank aan het Bakkerijmuseum.

Natte Meeting 25 – 26 – 27 augustus 2017 bij WSV Rijn & Lek te Wijk bij Duurstede

Met 43 deelnemers en 16 boten was de Natte Meeting een goed bezochte en zeer geslaagde happening met schitterend weer.
De mensen van de WSV waren top, heel gezellig, zeer behulpzaam en alles was mogelijk.
Zaterdagavond en zondagochtend was de crew in de kantine fantastisch, ze regelde alles met het buffet en het ontbijt, we hoefden nergens naar om te kijken en werden zelf nog op warme hapjes getracteerd zaterdagavond, heel attent en gastvrij.

We kunnen het verenigingen aanbevelen hun feest daar te houden, chapaeu en nog hartelijk dank.

Voorjaarsmeeting op 1 april 2017 te Groningen

Met 47 deelnemers was de Voorjaarsmeeting goed bezocht en het weer was weer POC gerelateerd, toen we binnen waren de Hooghoud brouwerij kregen we een stortbui.
De ontvangst, lunch, borrelen en het chinese buffet was allemaal perfect verzorgd op het Witte Zwaan, al met al weer een geslaagde meeting.

Natte Meeting 26 – 27 – 28 augustus 2016 in de Buitenhaven te Kampen

Met 36 deelnemers en 13 boten was de Natte Meeting een matig bezochte maar zeer geslaagde meeting met schitterend weer.

Onze speciale gast Henk de Velde was een geweldige succes, een ieder hing aan zijn lippen en hebben genoten van zijn lezing over zijn avonturen en de daarbij behorende presentatie/foto’s.

Ook havenmeester Wiebe was geweldig, hij heeft ons fantastisch geholpen met adviezen en ideeën.

Voorjaarsmeeting 2 april 2016 te Dordrecht

Een perfect geregelde meeting door Hans en Trees, ook het weer was in orde.
Alleen maar positieve verhalen gehoord en het buffet was boven verwachting, zie de foto’s.
Leuke bijkomstigheid dat Vera de hele dag mee kon maken via whatsapp, geweldig.